Share

Archos lansează noi modele smartphone şi tablete cu preţuri accesibile (Telefoane mobile)

Publicat de in data de 23 Feb 2014 | Scrie un Comentariu

Dorind să evite aglomeraţia de la MWC, Archos tocmai a dezvăluit 3 noi modele de smartphone şi o tabletă cu Android, recomandate cu un bun raport preţ/performanţă.

Cu preţ de 249 dolari, modelul Archos 80 Helium 4G este o tabletă cu ecran de 8 inch, propulsată de un CPU quad-core la 1.2GHz (Cortex-A7) şi 1GB memorie RAM. Avem la dispoziţie 8GB memorie internă şi sistemul de operare Android 4.3, cu acces la magazinul de aplicaţii Google Play. După cum indică şi numele ales, tableta oferă suport pentru acces la internet prin conexiuni 4G LTE.

Archos 80 Helium 4G

Cu preţ de 199 dolari, Archos 50c Oxygen este un smartphone cu ecran de 5 inch şi sistem Android 4.2, motorizat de un chipset MediaTek cu CPU octo-core la 1.7GHz. Modelul dispune de 8GB memorie internă, cameră foto cu rezoluţie 8MP şi ecran 720p.

Archos 50c Oxygen

La acelaşi preţ de 199 dolari putem avea şi modelul Archos 64 Xenon, un phablet cu ecran de 6.4 inch şi rezoluţie 720p. Avem parte de acelaşi sistem Android 4.2, dar motorizat de un chipset MediaTek ceva mai slab, cu CPU quad-core la 1.3GHz. Modelul dispune de 4GB spaţiu de stocare şi slot microSD pentru expansiune.

Cel mai ieftin dintre  noile adiţii, modelul Archos 40b Titanium cu preţ 119 dolari este un smartphone cu ecran WVGA de 4 inch. Modelul dispune de cameră  foto cu rezoluţie 5MP, 512 MB memorie RAM, 4GB spaţiu de stocare intern şi rulează versiunea Android 4.2. 

Archos 40b Titanium

Aceasta nu este întreaga afertă de produse Archos pentru anul 2014, alte modele smartphone 3G şi 4G, respectiv tablete Android cu suport 3G si ecran HD urmând să fie prezente săptămâna viitoare la expoziţia MWC 2014.

(…)

Cuvinte cheie: Archos, telefoane Android

Subiecte asemănătoare:
» Samsung a lansat un clip promoţional pentru Galaxy S 5, însă doar ne sugerează noutăţile
» Galaxy S5, disponibil în magazine din luna martie
» Procesoarele Samsung pentru platforme mobile pe 64 de biţi vor fi prezentate la Barcelona
» Acer prezintă Liquid E3, un nou competitor pentru modelul Moto G de la Motorola
» Prima imagine cu M8, viitorul vârf de gamă de la HTC

Articol original – Archos lansează noi modele smartphone şi tablete cu preţuri accesibile, de pe site-ul go4it.ro


go4it.ro : Ultimele ştiri, articole şi produse

Scrie un comentariu

You must be Logged in to post comment.

   LinkulTauAici.info    Director Web de Top