Share

Epson lansează imprimante care pot fi folosite inclusiv la personalizarea articolelor de îmbrăcăminte (Periferice)

Publicat de in data de 15 Sep 2018 | Scrie un Comentariu

Epson SureColor SC-F2100 şi SureColor SC-F9300 sunt imprimante business care merg ceva mai departe de folosirea suportului de hârtie, permiţând tipărirea de text şi imagini direct pe articole de îmbrăcăminte.

SureColor SC-F2100 este o imprimantă direct-to-garment care poate tipări color pe o largă varietate de medii de imprimare, cum ar fi tricourile, bluzele şi genţile din material textil. SureColor SC-F2100 promite viteză şi fiabilitate optimizate, cost total de exploatare redus şi capacitatea de a crea design-uri personalizate prin intermediul software-ului Epson Garment Creator.

Imprimanta Epson SC-F2100 este destinată business-urilor mici şi medii care doresc să adauge imprimarea direct-to-garment în gama lor de servicii, cum ar fi producătorii de tricouri imprimate, magazinele online de tricouri, companiile cu volume mari şi mici de imprimare şi corporaţiile care doresc să producă îmbrăcăminte de lucru sau articole promoţionale personalizate.

Epson SureColor SC-F9300 este o imprimantă de 64” potrivită pentru imprimeurile în format mare. Dispozitivul foloseşte cerneală de sublimare, fiind conceput pentru producţia de volum mare a materialelor textile. Modelul dispune de tehnologia Precision Dot pentru cerneala de sublimare, compatibilă cu o mare varietate de materiale: îmbrăcăminte sportivă, decoraţiuni interioare precum jaluzele, tapiţerie, plăci ceramice etc., articole promoţionale. Imprimanta poate atinge viteze de până la 108,6 m2 pe oră.

 

(…)

Cuvinte cheie: Epson

Subiecte asemănătoare:
» Epson EH-LS100 – proiector Home Cinema pentru sufragerie [REVIEW]
» Epson L810 – recomandată celor care vor să imprime poze multe şi ieftin [REVIEW]
» Epson EH-TW9300W – proiector HDR pentru cinema-ul de acasă [REVIEW]
» Epson lansează iProjection, o aplicaţie pentru streaming video compatibilă cu laptopurile Chromebook
» Epson EH-LS10500, un proiector home-cinema pentru cinefili exigenţi

Articol original – Epson lansează imprimante care pot fi folosite inclusiv la personalizarea articolelor de îmbrăcăminte, de pe site-ul go4it.ro


go4it.ro : Ultimele ştiri, articole şi produse

Scrie un comentariu

You must be Logged in to post comment.

   LinkulTauAici.info    Director Web de Top