Share

Facebook va adăuga o nouă secţiune în aplicaţia pentru mobil, unde poţi vedea exact cât timp ai petrecut online (Internet)

Publicat de in data de 26 Jun 2018 | Scrie un Comentariu

Preocupaţi de modul în care utilizatorii petrec mult prea mult timp în reţeaua de socializare, administratorii Facebook pregătesc adăugarea unei noi secţiuni în aplicaţia pentru mobil, unde vom putea afla şi chiar impune o limită asupra timpului petrecut în reţea.

Mai mult decât un simplu cronometru general, pagina denumită sugestiv „Your Time on Facebook” arată tipul de activitate măsurat în minute, pentru cel puţin ultimele şapte zile de folosire a aplicaţiei. Tot de aici, poate fi setată afişarea unei alerte privind depăşirea duratei de timp rezonabilă, setată în prealabil de utilizator.

Deşi pare contraintuitiv ca Facebook, o companie al cărei model de activitate presupune atragerea cât mai multor participanţi în propriul univers de servicii, să se îngrijoreze de timpul pe care îl iroseşte utilizatorilor, schimbarea de atitudine este rezultatul unei promisiuni făcute de CEO-ul Mark Zuckerberg la începutul acestui an. Prin iniţiativa “time well spent”, Zuckerberg sugera că reţeaua de socializare va schimba strategia centrată pe ajutarea utilizatorilor în a descoperi cât mai mult conţinut relevant, sprijinind în schimb să aibă mai multe interacţiuni cu ceilalţi utilizatori Facebook.

Totuşi, noua secţiune nu spune nimic despre modul de folosire a aplicaţiei şi nici „semnificaţia” pentru utilizatori a experienţelor avute.

 

(…)

Cuvinte cheie: Facebook

Subiecte asemănătoare:
» Aplicaţia Facebook Messenger primeşte funcţie de traducere automată a mesajelor
» Administratorii Facebook Groups pot publica conţinut premium, accesibil pe bază de abonament
» IGTV: alternativa pentru YouTube de la Facebook
» Facebook Messenger va afişa reclame video în căsuţa de mesaje
» Facebook ar putea interzice promovarea companiilor „neserioase” prin afişarea de reclame în paginile reţelei de socializare

Articol original – Facebook va adăuga o nouă secţiune în aplicaţia pentru mobil, unde poţi vedea exact cât timp ai petrecut online, de pe site-ul go4it.ro


go4it.ro : Ultimele ştiri, articole şi produse

Scrie un comentariu

You must be Logged in to post comment.

   LinkulTauAici.info    Director Web de Top