Share

LG lansează 68 modele noi de televizoare pentru anul 2014 (Televizoare)

Publicat de in data de 11 Mar 2014 | Scrie un Comentariu

LG a prezentat oferta de televizoare pentru anul 2014, compusă din nu mai puţin de 68 modele noi, printre care şi numeroase televizoare OLED.

Dezvăluită pentru început publicului sud-coreean, noua ofertă de televizoare LG cuprinde modele Smart TV bazate pe platforma WebOS, alături de numeroase televizoare OLED cu diagonale între 49 şi 105 inch. Potrivit oficialilor companiei, LG are în portofoliu cea mai diversă ofertă de televizoare OLED de până acum.

LG lansează 68 modele noi de televizoare pentru 2014

LG a împrospătat şi gama Cinema 3D cu noi modele de televizoare 3D, care includ suport pentru filme 3D la rezoluţie 4K şi procesor de imagine cu funcţie pentru conversia 2D-3D a filmelor 4K obişnuite. Suplimentar, noile modele beneficiază de tehnologii care permit vizionarea de conţinut 3D fără a fi incomodaţi de efectul de pâlpâire a imaginii, des resimţit la televizoare 3D de generaţie mai veche.

Cel puţin în unele regiuni ale lumii, problema accesului la filme 4K va fi parţial rezolvată cu ajutorul unui parteneriat între LG şi diverşi furnizori de conţinut premium (Fox, Netfilx), respectiv companii de televiziune prin cablu şi satelit. Promovând în mod direct dezvoltarea şi distribuirea de conţinut 4K, LG speră să impulsioneze achiziţionarea de televizoare 4K şi printre cei care au ezitat până acum din pricina ofertei de conţinut prea săracă.

Cel puţin o parte dintre noile modele de televizoare vor beneficia şi de sistem audio Ultra Surround, dezvoltat de LG în parteneriat cu specialiştii de la Harman Kardon.

Din păcate anunţul oficial făcut de LG nu conţine şi o listă de preţuri, sau date privind disponibilitatea noilor modele de televizoare în pieţele de desfacere internaţionale.

(…)

Cuvinte cheie: LG, televizoare OLED

Subiecte asemănătoare:
» Viitorul telefon LG G3 ar putea oferi un ecran Quad HD şi o carcasă rezistentă la praf sau apă
» GSMA a decernat premiile Global Mobile Awards 2014
» LG a anunţat G2 Mini: specificaţii mid-range şi ecran qHD de 4,7″
» LG a anunţat L40, L70 şi L90, cea de-a treia generaţie a gamei L
» LG a anunţat telefonul-gigant G Pro 2: ecran Full HD de 5,9″, 3GB RAM şi Snapdragon 800

Articol original – LG lansează 68 modele noi de televizoare pentru anul 2014, de pe site-ul go4it.ro


go4it.ro : Ultimele ştiri, articole şi produse

Scrie un comentariu

You must be Logged in to post comment.

   LinkulTauAici.info    Director Web de Top