Share

M3D Micro – prima imprimantă 3D pentru acasă (Accesorii)

Publicat de in data de 07 Apr 2014 | Scrie un Comentariu

M3D, o companie specializată în tehnologii pentru transformarea machetelor virtuale în obiecte tridimensionale reale a anunţat prima imprimantă 3D pentru acasă, cu preţ suficient de mic încât oricine să şi-o poată permite.

Proiectată ţinând cont de 3 criterii esenţiale – consistenţă în rezultatele oferite, fiabilitate mare în timp şi cost de achiziţie cât mai mic, imprimanta foloseşte pentru modelarea 3D un procedeu numit Micro Motion Technology, supravegheat cu sistem de auto-calibrare şi egalizare având rol de menţinere a performanţelor în parametrii optimi de-a lungul întregii durate de viaţă a echipamentului.

M3D Micro - prima imprimantă 3D pentru acasă

Descrisă drept cea mai compactă şi eficientă imprimantă 3D din punct de vedere al consumului de energie, M3D Micro modelează obiecte din plastic de mici dimensiuni, culoarea şi rezistenţa fizică depinzând de materia primă folosită. Aceasta ia forma unor biluţe sau filamente din plastic, ce sunt prelucrate termic prin topire pentru modelarea produsului finit.

Funcţiile imprimantei sunt controlate folosind o aplicaţie interactivă cu acces la o colecţie de obiecte 3D virtuale gata de imprimat. Desigur, utilizatorii au posibilitatea să descarce noi machete 3D din colecţia extinsă pusă la dispoziţie online, sau să încarce propriile machete 3D.

Din păcate produsul aflat în fază de pregătire de peste un an va intra în producţie abia în luna august-septembrie, comenzile primite până atunci urmând să fie onorate integral până în luna martie 2015. Cei mai puţin răbdători au posibilitatea să comande un exemplar M3D Micro din lotul de pre-producţie la preţ de 899 dolari. Restul, pot achiziţiona varianta retail la preţul de 249 dolari.

(…)

Cuvinte cheie: M3D

Articol original – M3D Micro – prima imprimantă 3D pentru acasă, de pe site-ul go4it.ro


go4it.ro : Ultimele ştiri, articole şi produse

Scrie un comentariu

You must be Logged in to post comment.

   LinkulTauAici.info    Director Web de Top