Share

Philips lansează un nou monitor ultra-wide dedicat profesioniştilor care au nevoie de spaţiu generos pe orizontală (Monitoare)

Publicat de in data de 03 Feb 2019 | Scrie un Comentariu

Philips Brilliance 499P9H este un monitor curbat de 49”, cu rată de aspect 32:9 şi  rezoluţie 5120×1440 pixeli.

Practic, cât două monitoare QHD de 24”puse alăturat, Philips 499P9H Brilliance oferă utilizatorilor profesionişti un spaţiu de lucru neîntrerupt pe orizontală şi o mulţime de funcţii gândite să ajute la creşterea productivităţii.

Mai mult de atât, monitorul vine echipat cu hub USB-C integrat pentru conectarea de periferice şi un pop-up webcam + microfon pentru sesiunile de videoconferinţă.

Ajutând folosirea ecranului cu dimensiune apreciabilă pe orizontală, curbura 1800 R reflectă forma naturală a ochiului şi vine de jur împrejurul utilizatorului, umplând câmpul vizual. În plus, dacă mai multe monitoare sunt alăturate, un comutator KVM MultiClient integrat acţionează împreună cu funcţia de Multi-View pentru controlarea a două ecrane simultan cu o singură tastatură şi un singur mouse, economisind timp şi spaţiu.

Ecranul cu rezoluţie Dual Quad HD (5120 x 1440) dispune de certificare HDR 400, fiind potrivit pentru vizionarea celor mai noi filme HDR. Panoul LCD cu tehnologie VA LED are drept atuuri rata de contrast static de 3000:1 şi unghiuri ample de vizualizare, recomandând monitorul Brilliance 499P9H pentru folosirea cu aplicaţii din domeniul proiectare CAD, arhitectură, inginerie şi editare foto/video.

Ecranul cu timp de răspuns evaluat la 5ms şi rată de împrospătare a imaginii la 60Hz este potrivit şi pentru gaming ocazional, prezenţa tehnologiei AMD FreeSync/VESA Adaptive-Sync asigurând o imagine cursivă în jocuri chiar şi la folosirea cu PC-uri de nivel mediu. Opţiunile pentru conectare includ DisplayPort 1.4 şi 2x HDMI 2.0, alături de trei conectori USB 3.0, conector USB-C şi ieşire pentru căşti.

Pe lista dotărilor intră şi tehnologia de autentificare Windows Hello, apreciată în mediul business ca metodă eficientă pentru autentificare biometrică.

Monitorul Philips 499P9H va fi disponibil începând cu luna martie la un preţ recomandat de 5119 lei.

 

(…)

Cuvinte cheie: Philips

Subiecte asemănătoare:
» Philips 436M6VBPA Momentum review: HDR şi 4K pentru gaming pe console
» Philips BDM347OUP pune calitatea imaginii pe primul loc
» Philips anunţă noi modele de televizoare OLED, disponibile pentru piaţa din România
» Comisia Europeană amendează cu 110 milioane de euro companiile ASUS, Philips, Pioneer şi Denon & Marantz
» Philips anunţă noi monitoare cu performanţe de top, oferind imagine UltraWide şi hub USB-C integrat

Articol original – Philips lansează un nou monitor ultra-wide dedicat profesioniştilor care au nevoie de spaţiu generos pe orizontală, de pe site-ul go4it.ro


go4it.ro : Ultimele ştiri, articole şi produse

Scrie un comentariu

You must be Logged in to post comment.

   LinkulTauAici.info    Director Web de Top