Share

Preţul Galaxy Note9 şi una dintre versiunile de culoare disponibile, confirmate cu un pliant publicitar (Telefoane mobile)

Publicat de in data de 14 Jul 2018 | Scrie un Comentariu

Samsung va dezvălui noul flagship Galaxy Note9 în mai puţin de o lună, evenimentul fiind urmat de o campanie intensă de promovare. Astfel, este uşor de anticipat că anumite informaţii din pliantele publicitare, teasere video sau tipărite pe ambalajul retail încep să treacă de embargoul mediatic impus de producător.

De data aceasta, ultimele dezvăluiri provin din Polonia, luând forma unui pliant care surprinde versiunea de culoare albastră a lui Note9.

Contrastând cu designul carcasei, noul accesoriu S Pen foloseşte o nuanţă de auriu intens, doar capacul vizibil la exterior păstrând o nuanţă discretă de albastru. Probabil, Samsung va păstra designul cu stylus auriu şi pentru celelalte versiuni Galaxy Note9.

Mai important, imaginea furnizată confirmă păstrarea conectorului Jack 3.5 mm pentru căşti, poziţionat alături de cel USB-C.

Potrivit sursei citate, Samsung va lansa Galaxy Note9 cu preţul de 1160 dolari, valabil pentru ediţia cu 128 GB memorie internă.

 

(…)

Cuvinte cheie: Samsung

Subiecte asemănătoare:
» Samsung pregăteşte Galaxy J6+, un nou smartphone accesibil
» Samsung a deschis cea mai mare fabrică de smartphone-uri din lume în India
» Galaxy Note 9 – data de lansare şi specificaţii
» iPhone X şi Galaxy S9 nu mai sunt lideri în topul vânzărilor. Alte modele le-au luat locul
» Samsung şi ARM anunţă un parteneriat cipurile mobile Cortex-A76 cu frecvenţe de peste 3 GHz

Articol original – Preţul Galaxy Note9 şi una dintre versiunile de culoare disponibile, confirmate cu un pliant publicitar, de pe site-ul go4it.ro


go4it.ro : Ultimele ştiri, articole şi produse

Scrie un comentariu

You must be Logged in to post comment.

   LinkulTauAici.info    Director Web de Top