Share

Procesoarele Samsung pentru platforme mobile pe 64 de biţi vor fi prezentate la Barcelona (Telefoane mobile)

Publicat de in data de 20 Feb 2014 | Scrie un Comentariu

Apple a fost prima companie care a lansat un procesor pentru platforme mobile care foloseşte o arhitectură pe 64 de biţi, acest pas fiind urmat de o serie de declaraţii venite din partea altor producători, care şi-au anunţat şi ei intenţia de a face acest pas. Una dintre aceste companii este Samsung, iar noul lor procesor s-ar părea că îşi va face debutul la Barcelona.

Samsung a anunţat că lucrează la propriul procesor pe 64 de biţi în toamna anului trecut şi a afirmat că acesta va fi gata în timp util pentru a debuta odată cu noile sale generaţii de telefoane. Compania nu a dezvăluit nimic relevant între timp, însă a anunţat ieri că evenimentul de la Barcelona va marca şi debutul unuia sau mai multe produse din gama Exynos.

Anunţul oficial făcut pe Twitter nu dezvăluie nici un detaliu tehnic, acesta afirmând doar că Samsung va dezvălui platforme hardware noi care au fost prezentate cu numele generic „Exynos Infinity”. Conform unor modificări publicate recente de Samsung în cadrul codului-sursă al nucleului platformei Linux, acesta are gata un procesor cu numele de cod GH7, care foloseşte arhitectura ARMv8 şi este, deci, un procesor cu o arhitectură pe 64 de biţi.

Dacă acest procesor nou din familia Exynos îşi va face sau nu loc în viitorul vârf de gamă Galaxy S 5, urmează să vedem peste 4 zile, în cadrul evenimentului Unpacked 5 de la Barcelona. 

(…)

Cuvinte cheie: Samsung, telefoane Android, Exynos

Subiecte asemănătoare:
» Acer prezintă Liquid E3, un nou competitor pentru modelul Moto G de la Motorola
» O parte din specificaţiile lui Samsung Galaxy S5, confirmate de o captură de ecran
» Prima imagine cu M8, viitorul vârf de gamă de la HTC
» Gionee Elife S5.5, un smartphone ultra-subţire cu autonomie bună
» Preţul lui Samsung Galaxy S5 ar putea fi mai mic decât ne aşteptam

Articol original – Procesoarele Samsung pentru platforme mobile pe 64 de biţi vor fi prezentate la Barcelona, de pe site-ul go4it.ro


go4it.ro : Ultimele ştiri, articole şi produse

Scrie un comentariu

You must be Logged in to post comment.

   LinkulTauAici.info    Director Web de Top